Sessie

Een sessie kan bestaan uit een gesprek en/of oefeningen in de ruimte. We gaan ook aan de slag op een massagebank waar je middels aanraking gevoelservaringen opdoet. In de haptotherapie zijn het vaak de lichaamservaringen die je nieuwe inzichten verschaffen.

Ik werk ook graag met oefeningen die je thuis kan doen, zodat je deze ook in je dagelijkse leven kan oefenen en toe kan passen. Je wordt je dan nog meer bewust van je eigen gevoelens, beleving en gedrag.

In een eerste kennismaking onderzoeken we je vraag in relatie tot jouw ontwikkeling en bespreken we of haptotherapie passend is. Voor de intake hebben we zo ‘n 3 sessies nodig, waarin we gezamenlijk een behandelplan opstellen. De duur van een haptotherapie traject is wisselend en afhankelijk van jouw behoefte en vraag. 


Tarief:
Een individuele sessie duurt ca. 50 minuten en kost €85,- 

Een relatie-sessie duurt ca. 75 minuten en kost €120,-

Een begeleidingssessie als zwangere duurt ca. 35 minuten en kost €50,-

Sessies worden mogelijk deels vergoed door je zorgverzekeraar uit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

 


Je kunt tot 48 uur van te voren afspraken kosteloos telefonisch annuleren.

Ik ben lid van de VVH- Vereniging voor Haptotherapeuten registratie nr. 710A. Op de site van de VVH kun je een overzicht vinden welke zorgverzekeraars haptotherapie vergoeden of je kan bij je zorgverzekering met behulp van mijn AGB-code vragen er een vergoeding is voor mijn sessie. Agb-code:90060448